Sisustussuunnittelu

 

Suunnitellaan asiakkaan tarpeisiin toimivia ja käytännöllisiä tiloja sekä täydennetään värimaailma yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Suunnitelman tavoitteena on luoda asiakkaan näköinen Koti.

Sisustussuunnittelu on laaja, yksilöllinen kokonaisuus, joka kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Sisustussuunnittelun tavoite on yhdistää rakenteet, valo, kalusteet, värit ja materiaalit toimivaksi kokonaisuudeksi ja luoda käytännöllisiä ratkaisuja sekä yhdistää valaistuksen avulla tunnelmaa ja käytännöllisyyttä eri tiloihin. Suunnittelupalaverissa käymme yhdessä läpi tarpeet ja toiveet sekä kartoitamme projektin sisällön ja laajuuden sekä käymme läpi suunnittelun eri osa-alueita.

Hyvä ja tiivis yhteistyö takaa sujuvan projektin.

– Huomioithan kotitalousvähennyksen mahdollisuuden.

Stailaus

Oletko myymässä asuntoasi tai vapaa-ajan kohdettasi tai onko pieni Kodin päivitys ajankohtainen?

Asunnon myyntipäätöstä tehdessä usein mietitään kuinka tuodaan omasta kodista parhaat puolet esiin ja saadaan myytävä asunto näyttämään potentiaaliselta tulevan asiakkaan silmin. Asunnon ostopäätökseen vaikuttaa aina vahvasti tunne, tämän vuoksi asunnosta saatu ensivaikutelma on erittäin tärkeä. Tunne siitä, että juuri tämä Koti voisi olla se oikea.

Stailaamalla asunto, saadaan asunnon tilat kauniisti esiin, joka on ensiarvoisen tärkeää omaa Kotia myydessä.

Pienellä stailauksella voidaan tuoda esiin Kodin erilaisia käyttömahdollisuuksia sekä muuttaa pienin muutoksin Kodin tunnelmaa ja vaikutelmaa sekä saada aikaan pientä raikasta ilmettä.

Stailausprojekti suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja kartoitamme tarpeet ja toiveet.

-Huomioithan kotitalousvähennyksen mahdollisuuden.

Asuntokuvaus ( tulossa)

Asuntoa myyntiin laittaessa, on ensivaikutelma ensi arvoisen tärkeää.

Asunnon myyntikuvat ovat ensi kosketus potentiaalisiin ostajiin. Ammattikuvaajan ottamat kuvat ovat hyvä tie erottautua edukseen asuntoilmoitusten joukossa. Näyttävät ja laadukkaat myyntikuvat tuovat esiin asunnon kauniit puolet ja herättävät mielenkiinnon juuri Sinun asuntoasi kohtaan.

Myyntiesitteen hyvät myyntikuvat ja oikea hinta houkuttelevat tutustumaan myynti-ilmoituksen sisältöön tarkemmin ja mahdollisesti tutustumaan asuntoon lähemmin paikan päälle.